Persbericht: Ster van zangeres Mellanie uit Linde rijst snel

Linde

PERSBERICHT 

Mastermind4You ingeschakeld om carrière professionele wending te geven

Ster van zangeres Mellanie uit Linde rijst snel

LINDE - Je hoeft niet aan ‘Idols' of ‘So you wannabe a popstar' mee te doen om een carrière als zangeres te beginnen. Dat bewijst de 15-jarige Mellanie Kloppenburg uit Linde (Zuidwolde). In haar korte carrière als zangeres heeft zij inmiddels enkele grote optredens op haar naam staan. Het is daarom tijd voor een professionaliseringsslag. Het bureau Mastermind4You uit Oudleusen is ingeschakeld om de organisatorische zaken te regelen, zodat zij zich zoveel mogelijk kan richten op haar zangcarrière.  

Mellanie studeert momenteel nog aan het Vechtdal College in Dedemsvaart, maar in het afgelopen jaar heeft haar zangcarrière een enorme vlucht genomen. Dat is niet onopgemerkt gebleven, want ze heeft zelfs al samen met Jan Smit op de bühne gestaan. Om haar studie goed te kunnen afronden en toch professioneel te kunnen blijven zingen, heeft ze besloten om Mastermind4You in te schakelen. ‘Er komt heel wat bij kijken om een goede zangcarrière op te bouwen. Als je passie vooral bij het zingen ligt, heb je weinig oog en tijd voor organisatorische zaken. Daarom is het goed om te kunnen beschikken over de knowhow van externe deskundigen die het klappen van de zweep kennen', aldus Mellanie.

Dat het jeugdige zangtalent bij Jan Schoonhoven van Mastermind4You is uitgekomen, is niet vreemd. Mellanie heeft Glenda Peters als zangcoach en ook de winnares van de allereerste Soundmixshow maakt deel uit van de ‘stal' van het Oudleusense bureau. Schoonhoven is zijn bedrijf in 2008 gestart nadat hij jarenlang ervaring heeft opgedaan in de muziekwereld, zowel in eigen land als in het buitenland. Hij richt zich op de begeleiding en het management van artiesten, maar Mastermind4You is eveneens te boeken voor de organisatie van concerten en evenementen. 

 Afdrukken - Terug